[MOBILITAT ELÈCTRICA] L'AJUNTAMENT DE PEDREGUER SE SUMA AL VEHICLE ELÈCTRIC

March 20, 2019

 

L'AJUNTAMENT DE PEDREGUER SE SUMA A LA MOBILITAT ELÈCTRICA

 

L'Ajuntament de Pedreguer té el compromís de promoure la utilització d'energies renovables i la reducció d'emissions provinents del transport en el municipi.

 

Per a aconseguir la consecució dels objectius mediambientals proposats, la junta de govern local està realitzant una campanya per a donar a conéixer i promoure la utilització de vehicles elèctrics entre els veïns i visitants.

 

Per a incentivar l'ús de vehicles més respectuosos amb el medi ambient, es pretén desplegar de manera gradual una xarxa d'infraestructures que permeten la recàrrega de vehicles elèctrics en els diferents enclavaments de la ciutat.

 

DESPLEGAMENT D'INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

 

El municipi de Pedreguer esta situat a la comarca de la Marina Alta (Alacant). En termes d'influència sobre la mobilitat elèctrica es caracteritza per la seua proximitat al principal eix viari de la província (L'autopista A7) i la seua posició estratègica al estar situat pròxim al Centre Comercial "Portal de la Marina".

 

El municipi de Pedreguer compta actualment amb una Estació de Recàrrega Semi-Ràpida equipada amb dues bases de recàrrega Tipo 2 i una potència total instal·lada de 44 kW. Aquesta estació de recàrrega permet la recàrrega d'un vehicle elèctric amb una bateria de 44 kWh en aproximadament 1 hora i mitja.

 

EL MUNICIPI DE PEDREGUER COMPROMÉS AMB EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

 

Durant els últims anys, l'Ajuntament de Pedreguer ha destacat pel seu compromís amb el desenvolupament de polítiques basades en el desenvolupament sostenible i social. El municipi forma part del Programa Europeu Local4Green i s'ha involucrat de manera decidida en el Pacte d'Alcaldes per l'Eficiència Energètica.

 

L'AJUNTAMENT DE PEDREGUER EN EL PROGRAMA EUROPEU "LOCAL 4 GREEN"

 

Aquest programa fa costat a Governs Locals perquè puguen definir i implementar polítiques fiscals innovadores amb la intenció de promoure l'ús d'energies renovables en el sector públic i privat.

 

 

EL MUNICIPI DE PEDREGUER - LA "SMART CITY" DE LA MARINA ALTA

 

"El Municipi de Pedreguer continua apostant per millorar l'eficiència energètica i promoure la utilització d'energies renovables. Des de l'Equip de Govern considerem la Mobilitat Elèctrica com un element clau per a complir amb els objectius mediambientals marcats al nostre municipi" assenyala Sergi Ferrús, Alcalde de Pedreguer.

 

"Pedreguer ha destacat pel seu compromís amb la sostenibilitat i la seua aposta per la Mobilitat Elèctrica. Des de Coves Energy Solutions treballem al costat dels diferents actors presents en el municipi per a convertir a la ciutat de Pedreguer en un exemple consolidat de Smart City" destaca Eduardo Martínez, Smart Mobility Director de Coves Energy Solutions SL.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

[MOVILIDAD ELÉCTRICA] BÉTERA INAUGURA SU PRIMER PUNTO DE RECARGA PARA VEHÍCULOS ELÉCTRICOS

December 3, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

September 16, 2019

Please reload

Archive